Alle | Nieuwbouw | Renovatie | Probleemoplossingen | Elektriciteitswerken | Contact informatie

Elektriciteit aanbod voor professionelen

Bent u zelf elektricien?
Dan weet u zeker hoeveel tijd het neemt om zelf een elektriciteitdossier op te stellen voor uw klant. Hierbij kunnen wij u helpen. U geeft ons uw aantekeningen op papier of eender welk formaat en wij tekenen voor u deze schema's klaar voor de keuring.
Afhankelijk van uw noden kunnen wij volgende functies aanbieden:

U geeft ons een adres
Wij gaan ter plaatsen alles opmeten en geven u een leeg grondplan van het volledige gebouw.
Hierna kan u zelf of door ons de verdere elektriciteitsschema's aanmaken.

U geeft ons een leeg bouwplan
Wij maken een situatieschema, eendraadsschema, zekeringkast afbeelding en materialenlijst zoals wij dit gebouw zouden invullen.
Hebt u reeds zelf opmerkingen of heeft uw klant u al dingen geinformeerd, geef ze gerust mee en wij zorgen dat deze juist worden ontworpen.
Uzelf spaart veel tijd en met de materialenlijst die u van ons ontvangt, maakt u zelf snel een gewenste offerte voor de klant.

U geeft ons uw tekeningen
U geeft uw ontwerp, hetgene u met uw klant hebt besproken aan ons en wij maken voor u een volledige dossier voor de elektriciteitskeuring.

Extra mogelijkheden
In de standaard dossier zitten de situatieschema's, eendraadsschema's, zekeringkast afbeelding en materialenlijsten.
Niet onbelangrijk maar alle schema's die door ons worden gemaakt, worden gegarandeerd 5 jaar bijgehouden. Indien u ons het gehandtekende keuringsexemplaar bezorgt wordt ook dit voor u 5 jaar bewaard. Zo kan u later bij eventuele problemen steeds teruggrijpen naar het keuringsverslag.
En het wordt nog beter, gebeuren er binnen de 5 jaar nog aanpassingen aan deze elektriciteit, dan passen wij het plan zonder meerkost aan zodat u op elk moment aan uw klant het volledige laatste versie van plan kan overhandigen. Elke aanpassing wordt bijgehouden en u kan ten alle tijde elke versie / aanpassing bij ons opvragen.
Materialenlijsten worden gemaakt met de referentie nummers naar keuze, evt zelfs met ingevulde prijzen zodat u zelf zeer snel een offerte kan aanmaken.
Extra's
Eventueel kunnen er op aanvraag nog extra schema's worden aangeboden:
- Bekabelingsschema: Dit schema laat zien welke kabel hoe moet lopen. Dit kan aan de klant worden meegegeven indien deze zelf de bekabeling wil voorzien.
- Kabellengtes berekening: Indien gewenst kan er een berekening worden gemaakt van de nodige kabel lengtes.
- Virtueel: Indien gewenst wordt er speciaal voor uw klant een usb stick gemaakt met zijn elektriciteitsdossier, materialenlijst, offerte, factuur,... De schema's kunnen zelfs via het elec3 programma worden meegegeven zodat de klant de schema's zelf kan gaan genereren met de opties die hij wil, vb. met kabels, enkel verlichting, ...
Extra werken
Aangezien wij zelf elektricien zijn, kunnen altijd gedeeltelijke werken zoals bv. uitslijpen, boren van spots of ventilatie, ... door ons worden uitgevoerd in onderaanneming. Wij bespreken onze prijs met u voor de start van de werken, u bent zelf de enige contactpersoon met de klant.
Renovatie
Hebt u een klant met een renovatie en hebt u geen tijd om hier uren te gaan opmeten.
Wij gaan ter plaatsen, maken een grondplan van het huis (indien niet aanwezig), tekenen het situatieschema, eendraadsschema en zekeringkast van de bestaande woning. Hebt u graag nog meer informatie? Wij meten de aarding en overlopen de volledige installatie en geven u een lijst van mogelijke inbreuken. Wij zijn geen officiele keuring maar hebben de afgelopen jaren genoeg ervaring gekregen in renovaties.
Materialen
Volledig vrijblijvend kan u ons een offerte vragen voor de aankoop van de materialen.
Wij maken u een materialenlijst en leveren u het materiaal waar en wanneer u dit wenst, bij u thuis of bij de klant. In het weekend , 's avonds, ... het is allemaal bespreekbaar. Bent u op uw werf en de klant wil nog een extraatje, wij passen de schema's aan zodat u de juiste bekabeling kan blijven voorzien en wij komen u zo snel mogelijk het extra materiaal op de bouw afleveren, u kan gewoon verder werken.

prijzen

Zoals je kan merken kan hier een zeer ruim verschillend aanbod worden gekozen.
Verder houden we ook rekening met het aantal bestellingen die we van u mogen verwachten.
Hierdoor worden enkel prijzen doorgegeven en gemaakt per geval.
Twijfel niet ons verder te contacteren indien u verdere vragen hebt.